Logotip


L'empresa

ART difusión va néixer l'any 1985 amb l'objectiu de difondre i comercialitzar obra gràfica original de reconeguts artistes entre empreses i particulars.

Amb el transcurs dels anys, i com a resposta a les demandes dels nostres clients, hem ampliat de forma paulatina l'oferta de productes, mantenint tant la seva vessant artística, com el nostre posicionament en el mercat.

Tenint com a base l'exclusivitat dels productes, estem en disposició d'oferir obres d'art originals, edicions limitades de litografies, gravats, etz., així com productes de fabricació artesana.

Cerquem solucions que s'ajustin a les necessitats, objectius i pressupost dels nostres clients, quin valor afegit respon al reconeixement dels artistes, artesans i empreses col·laboradores de la nostra firma.

Cadascun dels artistes que ART difusión representa, disposa d'una pàgina personal, en elles obtindrà informació biogràfica, exposicions i una petita mostra de la seva obra. D'altra banda per consultar tota la nostra oferta només ha de visitar la pàgina referida als productes.

Disposem d'un espai galerístic en el que de forma permanent s'exposen obres dels artistes que col·laboren amb la nostra empresa.

Si desitja rebre més informació pot posar-se en contacte amb nosaltres per qualsevol dels mitjans indicats en la pàgina contactar, amb molt de gust atendrem personalment totes les consultes que ens arribin.